Pakkaset paukkuu, lanta lämmittää!

07.03.2018 10:09:00

Tänä talvena ovat pakkaset paukkuneet, ja lämmitystä kodeissa on tarvittu. Me olemmekin ylpeitä siitä, että olemme osaltamme voineet olla mukana ilmastotalkoissa tuottamalla uusiutuvaa energiaa viime vuonna reilun 1000 talon lämmittämiseen. Keräsimme viime vuoden aikana talleilta yhteensä n. 15 000 tonnia kuivikelantaa  ja palvelussamme oli vuoden lopussa mukana n. 3600 hevosta.

Tällä hetkellä uusiutuvaa energiaa tuottaa kanssamme jo reilut 4300 hevosta, joten vihreät kavionjäljet kopisevat koko ajan kovemmin.

Kiitos kaikille palvelussamme mukana oleville talleille, hevoset ja hevosenlanta rocks!

HoPo_ Infographs.png
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.