Pioneeriasiakkaamme päätapahtumassa kaikuu kansainvälinen kavionkopse

03.05.2018 16:30:00

Vermon ravirata on ollut palvelussamme mukana syksystä 2015 saakka, joten vihreät kavionjäljet ovat kaikuneet Vermossa jo hyvän tovin. Raveissa kilpailevien hevosten ohella Vermon talleissa asuu vakituisesti noin 80 hevosta, jotka ovat ratatalleissa valmennuksessa. Vermoon toimitetaan kuivikkeeksi sahanpurua joka toinen viikko ja kuivikelantaa haetaan rekallinen viikottain.

Kysyimme Vermon ratamestarilta Juha Keskimaunulta kuinka Fortum HorsePower -palvelu on raviradan näkökulmasta toiminut. "Tämä on ollut kuin jumalan lahja meille", toteaa Keskimaunu ja sanoo ennen kaikkea paikkojen siistiytyneen huomattavasti aiempaan verrattuna. "Purut toimitetaan yhteen kasaan ja lannat lähtevät säännöllisesti, homma toimii pirun hyvin." Palvelun huolettomuus ja paikkojen siistinä pysyminen ovatkin keskeisiä asioita, joita Vermossa arvostetaan. 

Vanhat hevosenkengät kierrätykseen

Kuivike- ja lantahuollon ohella Vermo on toiminut pilottiasiakkaanamme hevosenkenkien keräykselle, jonka tarkoitus on edistää kierrätystä ja materiaalin hyötykäyttöä. Vermosta löytyvät keräyslaatikot, jonne voi käydä viemässä käytetyt hevosenkengät ja -naulat sen sijaan, että kengät heitettäisiin sekajätteeseen muiden roskien joukkoon. Keräyslaatikot sijaitsevat Vermon tallialueella, tallien ja hevosklinikan puoleisessa päädyssä ja laatikoihin saa käydä kippaamassa käytetyt hevosenkengät vaikkapa klinikalla käynnin ohessa.

Finlandia-ajo tuo Vermoon kansainvälistä kavionkopsetta

Vermon raviradalla kopisevat kaviot kovaa tulevana lauantaina 5.5., kun ohjelmassa on radan päätapahtuma Finlandia-ajo. Paikalle saapuu hevosia kotimaan parhaimmiston lisäksi Ruotsista, Ranskasta ja Italiasta, joten luvassa on normaaliakin enemmän energiaa ja kansainvälistä kavionkopsetta. Lisätietoa Finlandia-ajosta ja Vermosta löydät Vermon raviradan kotisivuilta.
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.