Hevosvoimat päästetään valloilleen - Orilive avautuu pian

01.06.2018 10:27:00

Seuraa orilaitumen elämää Orilivessä

Hevosvoimat päästetään pian valloilleen, kun 13 orivarsaa lasketaan sunnuntaina 3.6. klo 11 alkaen Miehikkälän orilaitumelle. Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton järjestämä 2-3 -vuotiaiden oriiden orivarsalaidun Miehikkälässä on vahva perinne, tänä vuonna varsat lasketaan laitumelle jo 56. kerran. 

Perinne saa kuitenkin tänä vuonna modernin twistin, kun tarjoamme laitumelta livestriimiä 24/7. Hevosista on siis mahdollista nauttia nyt missä vain ja millon vain, verkon välityksellä. Kamera saa virtansa aurinkopaneeleista ja on asetettu kuvaamaan osaa noin 30 hehtaarin pinta-alasta. Orilivessä käytetään samaa tekniikkaa kuin suositussa, joka kevät yli 5 miljoonaa katsojakertaa keränneessä Norppalivessä.

Livekuvan välityksellä on mahdollista seurata muun muassa, miten orilauman johtajuus ratkeaa, millainen on lauman hierarkia ja miten hevoset nukkuvat.

Projekti toteutetaan yhteistyössä Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton, Suomen Hippoksen ja Hevosurheilun kanssa.

Orilive avautuu linkissä www.fortumhorsepower.com/fi/orilive

Nautinnollisia hetkiä Oriliven parissa!

fortum-horsepower-live.jpg
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.