Asiakkaat erittäin tyytyväisiä HorsePower-palveluun

02.07.2018 15:49:00

Fortum HorsePower on yhdessä hevostallien kanssa kehitetty kokonaispalvelu tallien kuivike- ja lantahuoltoon. Asiakaslähtöinen kehittäminen on palvelun perusta ja konseptimme kulmakivi.

Voidaksemme palvella asiakkaita yhä paremmin, toteutimme keväällä puhelinhaastatteluna tehdyn laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen. Asiakastyytyväisyystutkimuksessa haastateltiin yhteensä 95 Fortum HorsePower -asiakasta Suomessa ja tutkimuksen tulokset olivat erittäin positiiviset. Asiakastyytyväisyysindeksimme on erittäin korkea ja asiakkaat ovat valmiita suosittelemaan HorsePoweria ystävilleen ja kollegoilleen.

"Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset olivat erittäin iloinen uutinen meille, ja osoittavat palvelun helpottaneen talliyrittäjien arkea, mikä onkin tavoitteemme. Se, että asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan palvelua ystävilleen, on paras mittari kertomaan siitä, että palvelu toimii ja todella tuottaa asiakkaalle arvoa", iloitsee konseptin kehittämisestä vastaava Iina Rastas.

Tulemme tutustumaan tutkimuksen tuloksiin tarkasti ja kehittämään palvelua saamamme palautteen perusteella. Kiitämme asiakkaitamme lämpimästi aktiivisesta osallistumisesta tutkimukseen sekä palvelun kehittämiseen, nyt ja tulevaisuudessa!

Fortum HorsePower-palvelussa on tällä hetkellä mukana noin 5200 hevosta ja 320 asiakastallia Suomessa ja Ruotsissa. Ýhdessä tallien kanssa tuotetut vihreät kavionjäljet kulkevat koko ajan eteenpäin!

5200hevosta, 320tallia ja peukku.JPG

 
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.