HIHS Jumps Green - olemme ylpeästi mukana!

21.09.2018 08:41:00

Olemme jälleen mukana Helsinki International Horse Show'ssa 17.-21.10.2018. Jo perinteiseen tapaan Fortum HorsePower vastaa tapahtuman kuivike- ja lantahuollosta. Lähes 600 paalia kutterinpurua ja rekallinen sahanpurua takaavat kilpaileville hevosille valoisat ja mukavat olosuhteet kilpailujen väliaikaiskarsinoissa. Kuivikelantaa tapahtuman aikana syntyy noin 135 tonnia, josta tuotetaan lähienergiaa Järvenpään voimalaitoksessa. Kuivike- ja lantahuollon ohella meillä on HorseShow'ssa myös osasto jäähallilla, verryttelyyn johtavia rappusia vastapäätä, tervetuloa poikkemaan juttusillamme!

HIHS Jumps Green -ympäristöohjelma

Helsinki International Horse Show esittelee tänä vuonna HIHS Jumps Green -konseptin, jonka kehittämisessä olemme olleet vahvasti mukana. HIHS Jumps Green -ympäristöohjelman tavoitteena on tehdä Horse Show'sta maailman ympäristöystävällisin hevostapahtuma. Viime vuonna Helsingin Jäähallissa Horse Show'n aikana käytetty sähkö oli 100% hevosenlannalla tuotettua ollen maailman ensimmäinen täysin aidolla "horsepowerilla" sähköistetty hevostapahtuma ja näin jatkuu luonnollisesti tänäkin vuonna.

Tapahtumajohtaja Tom Gordin nostaa esille Fortum HorsePowerin olleen keskeinen tekijä HIHS Jumps Green -projektissa ja tapahtuman ympäristövastuullisuuden rakentamisessa.

"Koko Horse Show’ssa kerätty lanta toimitetaan voimalaitokseen, missä lannasta tuotetaan energiaa. Tapahtuman aikainen Helsingin Jäähallin sähkö tuotetaan sataprosenttisesti hevosenlannalla. Olimme tässä ensimmäisiä maailmassa ja konsepti herätti laajasti huomiota. Kansainvälinen ratsastajainliitto FEI kiinnostui asiasta tosissaan ja lähettää tämän vuoden Horse Show’hun delegaation tutustumaan aikaansaannoksiimme, mikä on huippuhienoa.

Tänä vuonna HIHS Jumps Green -ympäristöohjelman myötä ympäristövastuullisuutta kehitetään entisestään ja ulotetaan tapahtuman kaikkiin sidosryhmiin. Pyrimme vähentämään mm. jätteen määrää, kierrättämään sekä lajittelemaan. Myös hankinnoissa ympäristönäkökohdat on huomioitu yhä laajemmin. Tahdomme tehdä Horse Show'sta ratsastustapahtumien edelläkävijän, sillä pienilläkin asioilla on merkitystä, kun iso joukko tekee niitä", toteaa Tom Gordin.

Tervetuloa Horse Show'hun, toivottavasti nähdään siellä!

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa 17.-21.10.2018. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta: http://helsinkihorseshow.fi/

 
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.