Lakimuutos hevosenlannan polttoa koskien esillä YLE Svenskan uutisissa

16.10.2018 09:29:00

Eduskunta hyväksyi viime perjantaina lakimuutokset hevosenlannan polton sallimisesta Suomessa. YLE Svenska teki aiheesta juttua ja haastatteli mm. asiakastamme Anders Ingmania aiheesta. Ingman levitti lannat aiemmin omille pelloillensa, mutta siirtyi mukaan Fortum HorsePower-palveluun pari vuotta sitten ja on tyytyväinen nykytilanteeseen. Puupohjaisen lannan kompostoituminen kestää hänen mukaansa liian kauan, eikä se tuonut pellolle sellaista lisäarvoa, mitä työ hänen mukaansa vaatii. Lakimuutoksen Anders Ingman näkee positiivisena asiana, mutta ei suunnittele itse alkavansa polttaa lantaa omassa hakekattilassaan.

Anders Ingmanin, Ratsastajainliiton entisen pääsihteerin Fred Sundwallin sekä liiketoiminnan vetäjämme Anssi Paalasen ajatuksia aiheesta voit lukea oheisesta artikkelista:

https://svenska.yle.fi/artikel/2018/10/15/nu-ar-det-tillatet-att-branna-hastgodsel-i-finland-tva-hastar-kan-varma-ett

 

YLE Areenasta löytyy myös uutinen aiheesta kohdassa 09:50.

https://areena.yle.fi/1-4273778#autoplay=true

 
Fortum HorsePower -  soittopyyntö

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Tarvitsetko apua?

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.