Helsinki International Horse Show 23.-27.10.

14.10.2019 11:00:00

Olemme jälleen mukana Helsinki International Horse Show'ssa 23.-27.10.2019.

Jo perinteiseen tapaan Fortum HorsePower vastaa tapahtuman kuivike- ja lantahuollosta. Lähes 600 paalia kutterinpurua ja rekallinen sahanpurua takaavat kilpaileville hevosille valoisat ja mukavat olosuhteet kilpailujen väliaikaiskarsinoissa. Kuivikelantaa tapahtuman aikana syntyy noin 135 tonnia, josta tuotetaan lähienergiaa Järvenpään voimalaitoksessa.

Kuivike- ja lantahuollon ohella meillä on HorseShow'ssa myös osasto jäähallilla - tervetuloa poikkeamaan juttusillamme!

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa 23.-27.10.2019. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta: helsinkihorseshow.fiTagit:

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.