Helsinki Horse Show ja hevosenlanta otsikoissa ympäri maailman

22.11.2019 06:58:00

Helsinki International Horse Show nousi lokakuussa laajaan kansainväliseen huomioon. Uutinen hevosenlannan käytöstä Horse Show’n energiantuotantoon levisi huikeaan jakeluun maailman suurimpien uutistoimistojen kautta.

Joukossa oli mm. ReutersAgence France-Presse (AFP), Associated Press (AP),  sekä Kiinan valtion virallisen uutistoimiston Xinhua News Agency ja Japanin suurimman Kyodo News. 

Ympäristöuutinen tavoitti  720 miljoonaa potentiaalista lukijaa. Näiden lisäksi se oli esillä lukuisissa tv- ja radiolähetyksissä, ja on edelleen esillä sosiaalisessa mediassa ja alan medioissa. Uutisen julkaisseiden sanomalehtien joukossa ovat arvostetut Washington PostNew York Times ja Business Insider

Jäähallin energia tuotettiin 100 % hevosen lannasta

Helsinki Horse Show´ssa tarvittu energia tuotettiin Fortumin HorsePower -konseptilla sataprosenttisesti hevosen lannasta. Jäähallille majoitettiin 240 hevosta Horse Show -viikon ajaksi. Hevosten lanta ja kuivikkeet toimitettiin Fortumin Järvenpään voimalaitokseen, jossa niistä tuotettiin yli 150 megawattituntia energiaa.

Horse Show´n ympäristöohjelmalle Ekokompassi

Fortumin HorsePower -konsepti on keskeinen osa Horse Show’n Jumps Green -ympäristöohjelmaa. Vuoden 2019 teemana on Zero Waste. Kahden vuoden panostus ympäristötietoisuuteen ja koko ratsastustaloutta hyödyntäviin pysyviin toimintamalleihin palkittiin myös toisella tavalla. Tapahtumalle myönnettiin Horse Show´ssa Ekokompassi-sertifikaatti.

Linkki koko uutiseen löytyy täältä.

Täältä voit katsoa Reutersin kuvaaman videon uutisesta.



Tagit:

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.