Fortum HorsePower ja Helsinki International Horse Show ehdokkaina Sponsorointi & tapahtumat Awards 2020 finalisteina

20.01.2020 09:06:00

Olemme mukana yhdessä Helsinki International Horse Show'n kanssa Vuoden sponsorointiteko, Vuoden Urheilusponsorointi, Vuoden tapahtuma ja Vuoden kansainvälinen toteutus -kategorioissa.

Rakensimme Helsinki International Horse Showhun ainutlaatuisen sponsorointikonseptin, joka teki tapahtumasta maailmanlaajuisesti tunnustetun ympäristöasioiden edelläkävijän. Fortum HorsePower sähköisti tapahtuman hevosen lannasta tuotetulla sähköllä. Hoidimme tapahtuman kuivike- ja lantahuollon, ja tapahtuman käyttämä sähkö tuotettiin kokonaan hevosen lannasta saadulla energialla. Tapahtuman lantamäärällä tuotettiin jopa enemmän sähköä kuin tapahtumassa käytettiin. Sponsoroinnin tavoitteina oli Fortum HorsePower -palvelun tunnettuuden kasvattamisen ja uusien asiakaskontaktien luomisen lisäksi laajemmin kansainvälisesti edistää mielikuvaa Fortumista yhtiönä, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa.

Helsinki International Horse Show ja esteratsastuksen maailmacupin osakilpailu järjestettiin Helsingissä 35. kerran. Tapahtuma tuo paikalle vuosittain maailman ehdottomat kärkiratsastajat ja syksyllä tapahtumassa nähtiin ratsastajia 19 maasta. Tapahtuma teki uuden yleisöennätyksen, yli 50.000 kävijää. Tapahtuman ympäristöohjelma saavutti poikkeuksellisen laajaa kansainvälistä huomiota. Maailman johtavien uutistoimistojen Reutersin ja AP:n kautta Helsingin ympäristöteot levisivät maailmalle mm. New York Timesiin, Washington Postiin ja lukuisiin muihin valtamedioihin ympäri maailman.

Helsinki Horse Show’n tavoitteena on olla maailman johtava kestävän kehityksen ratsastustapahtuma. Kansainvälinen ratsastajainliitto nosti Helsinki Horse Show´n roolimalliksi
mm. Kansainvälisen Olympiakomitean suuntaan. Horse Show Jumps Green -ympäristöohjelman myötä mm. koko tapahtuman aikainen sähkö Helsingin Jäähallilla tuotettiin 100 % hevosenlannalla.

Voit käydä tutustumassa finalisteihin täällä ja antaa äänesi suosikillesi!Tagit:

Yksityisyyden suoja ja evästeiden (cookien) käyttö

Tällä sivustolla voidaan käyttää evästeitä siten, että yksityisyyden suoja ei vaarannu. Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa.